Pēc trīs gadu pārtraukuma "SKF Meet the World" turnīrā tiks dalīta Latvijas ceļazīme uz pasaulē lielāko jauniešu futbola turnīru "Gothia Cup". Šoreiz par ceļazīmi spēkosies U-14 vecuma grupas jaunieši.

Pirms Covid-19 pandēmijas pēdējoreiz šis turnīrs risinājās 2019. gadā, kad "SKF Meet the World" sacensībās par ceļazīmi spēkojās U-16 vecuma komandas. Šogad par to atkal cīnīsies U-14 vecuma jaunieši, kā tas bija ierasts iepriekš.

Sacensībās piedalīsies četras labākās 2022. gada Latvijas Jaunatnes čempionāta U-13 Elites grupas komandas. Jāizceļ, ka trešās vietas ieguvēja FA "Ventspils" no piedalīšanās turnīrā atteicās, tāpēc vieta tika piešķirta "Riga FC Academy" komandai.

Komandas ar izlozes palīdzību sadalītas divos pusfināla pāros, aizvadot vienu spēli. Pēc pusfināla maču rezultātiem maija sākumā tiks noteikta finālspēļu diena un norises vieta. Finālspēles uzvarētāji balvā iegūs pilnībā apmaksātu ceļazīmi uz "Gothia Cup" turnīru.

  • RFS – JDFS ALBERTS
  • RIGA FC ACADEMY – FS METTA

Turnīra sadaļa pieejama ŠEIT.

"Gothia Cup" turnīrs Zviedrijas pilsētā Gēteborgā notiks no 17. līdz 23. jūlijam. "SKF Meet the World" sacensības organizē LFF sadarbībā ar vadošo gultņu kompāniju pasaulē SKF.