UEFA EURO 2024 oficiālais partneris "Lidl" Latvijā sāk "Lidl Kids Team" kampaņu, kuras mērķis ir dot iespēju 11 bērniem no Latvijas kļūt par oficiālajiem EURO 2024 spēlētāju pavadītājiem laukumā. Lai piedalītos atlasē, bērnu vecākiem vai aizbildņiem ir jāaizpilda nepieciešamais izlozes pieteikums "Lidl Plus" lietotnē.

"Lidl Kids Team" uzvarētājus izvēlēsies pēc nejaušības principa, visiem dalībniekiem nodrošinot vienādas iespējas - jebkuram bērnam vecumā no 6 līdz 10 gadiem, bez dzimuma, izcelsmes, fizisko vai garīgo spēju ierobežojumiem ir vienlīdzīgas iespējas laimēt vietu "Lidl Kids Team". Atlasē paredzēts, ka trīs no 11 vietām ir atvēlētas "Lidl Latvija" darbinieku bērniem. Izlozei var pieteikties līdz aprīļa beigām. Katru nedēļu tiks noteikti divi uzvarētāji, lai jau aprīļa beigās uzzinātu visus uzvarētājus.

Veiksmīgie uzvarētāji iegūs daudz vairāk par vienkāršu spēlētāja pavadītāja pieredzi. "Lidl" segs visus izdevumus, kas saistīti ar viena vecāka vai aizbildņa un viņa bērna braucienu uz EURO 2024 turnīru Vācijā. Tas garantēs to, ka katrs uzvarētājs neatkarīgi no finansiālā stāvokļa varēs piedalīties šajā unikālajā piedzīvojumā. Pēc ceļojuma, kas būs piepildīts ar jautru un izglītojošu programmu, daudzu desmitu tūkstošu līdzjutēju skatu pavadīti, Latvijas bērni pievienosies Eiropas labākajiem futbolistiem spēles laukumā.

"Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis norāda: "Mēs kā "Lidl" priecājamies sadarboties ar UEFA, tādējādi dodot vienreizēju pieredzi arī saviem klientiem Latvijā piedalīties "Lidl Kids Team" programmā. Šādi mēs demonstrējam, ka esam vienā komandā ar saviem klientiem, piedāvājot gan labākās produktu cenas, svaigākos augļus un dārzeņus, gan dodot viņiem iespēju nokļūt vienā no lielākajiem futbola turnīriem!"

EURO 2024 turnīrā, kas notiks Vācijā no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam, Eiropas labākās futbola izlases cīnīsies par Eiropas čempionu godu. Tā kā katrā no turnīra 51 spēles ir pieejamas 22 spēlētāju pavadītāju vietas (11 katrā komandā), tad kopumā vairāk nekā 1100 bērni no valstīm, kurās strādā "Lidl" veikali, šovasar saņems unikālu iespēju gūt neaizmirstamu pieredzi, kļūstot par oficiālajiem turnīra spēlētāju pavadītājiem laukumā.

Aktīvi strādājot vairāk nekā 30 valstīs, "Lidl" lepojas, ka uzņēmumā apvienotas dažādas kultūras. 2023. gadā, publiskojot "Kopā ar Lidl" misiju, "Lidl" direktoru padome nepārprotami apliecināja, ka "Lidl" veicina un pieprasa godīgu, atklātu un uzticamu sadarbību un nepieļauj nevienlīdzīgu attieksmi. Godīgums, vienlīdzīgas iespējas un iekļautība, kas liktas pirmajā vietā, vadīs "Lidl" aktivitātes visas UEFA sezonas garumā. Dalība "Lidl Kids Team" ir tikai sākums. Šogad "Lidl" vēlas pulcēt miljoniem futbola fanu, lai svinētu šo turnīru – mājās kopā ar ģimeni, ar draugiem vai "Lidl" fanu zonās. Arī Latvija "Lidl" klientiem būs iespēja laimēt četras bezmaksas biļetes uz EURO 2024 spēlēm. Tāpēc turpiniet uzmanīgi sekot savai "Lidl Plus" lietotnei, lai uzzinātu jaunāko informāciju.

Informāciju sagatavoja:
"Lidl Latvija"